fbpx

Om Suzanne

Jeg er empatisk og tillidsvækkende, og kan arbejde med hele familien uden, at tage parti for nogen.

Jeg kan varetage barnets stemme, så barnet føler sig hørt.

Jeg har erfaring med, at forebygge problemstillinger inden de bliver for konfliktfyldte og ender med at een i familien mistrives. Det er vigtigt at investere i et godt fundament for den nye familie, så alle parter er medspillere og ikke ubevidst bliver til modspillere – derfor kontakt mig hellere idag end imorgen.

Om Suzanne

Jeg er kvinde, født i 1967, har tre voksne døtre, en bonussøn og er gift med Kim.
Jeg har en bred teoretisk og praktisk viden om familieproblematikker og især hvordan man finder sig til rette i en ”ny”, familie.

Jeg har gode menneskelige egenskaber og fornemmer hurtigt hvad der er på spil, med respekt for den enkelte.

Jeg har mere end 25 års erfaring i arbejdet med familier og familieproblematikker, herunder bla erfaring fra Aarhus kommune i  familiebehandling, med speciale i sammenbragte/nye familier.

Min baggrund er:

 • Cand.Pæd.Pæd Psyk.
 • 2-årig mesterlærer uddannelse i systemisk familiebehandling/terapi, med efterfølgende mange års praksiserfaring.
 • Auditor i forhold til certificering af opholdssteder og behandlingsinstitutioner ud fra kvalitetsmodellen i dansk standard.
 • Uddannet inden for den metalliserende tilgange.

De seneste mange år har jeg arbejdet med anbragte børn og unge bl.a med terapiforløb/rådgivning i forhold til inkludering i skoler/uddannelser, tilrettelæggelse af individuelle STU forløb,  og opbyggelse af børn og unges selvværd på baggrund af omsorgssvigt.

Jeg har fungeret som mentor for børn og unge i forhold til justering af egne præsentations krav, herunder erfaring med angst, lavt selvværd og misbrugsproblematikker.
Derudover er jeg frivillig chatrådgiver i TUBA, samt aktivitetsleder i Røde kors, begge steder for at biddrage til mennesker der har vanskelige livsvilkår.

Kvalifikationer, diplomer mv.

 • Cand.Pæd.Pæd.Psyk
 • 2-årig mesterlærer uddannelse i systemisk familiebehandling/terapi som baggrund for mange års praksis erfaring med familiebehandling, parterapi og individuel terapi i Aarhus kommune.
 • Uddannet supervisor, med baggrund i den systemiske referenceramme, ved psykolog Pia Laursen
 • Auditor, gennemførelses af assessment (bedømmelse) af ledelsessystemer i organisationer og vedligeholdelse af disse udfra fastsatte kvalitetskriterier
 • Uddannet inden for den metalliserende tilgange, ved Center for metallisering i Aarhus.
 • Chatrådgiver i TUBA.
 • Aktivitetsleder i Røde kors. MFI Integration

Kontakt og hør nærmere

Kontakt mig gerne helt uforpligtende på 31155210, eller på info@trygtterapi.dk

Så kan vi sammen tale om dit/jeres ønske og hvordan jeg kan hjælpe dig og sammensætte et skræddersyet program til dig og din familie.

Hvis jeg er optaget, så indtal gerne en besked, og jeg vender hurtigst muligt tilbage.

Hvis samtalen skal være hos mig, er det Irma Pedersens gade 87, 11. sal, 8000 Aarhus C. Bus nr. 33 kører hertil, ligesom der er tre timers fri parkering på Bernhard Jensens Boulevard.

Suzanne Baltzersen

Tlf: 31155210
Email: info@trygtterapi.dk

Suzanne Baltzersen vil gerne chatte med dig på Skype.