fbpx

Priser

Når du booker et forløb på 5 samtaler med det samme, på enten individuelle samtaler eller på par samtaler, får du den femte gratis, ligesom du får mulighed for korte sparringer på alle hverdage mellem 8.15-9.00 i perioden.

Ved længerevarende forløb kan der aftales særskilt rabat.

Der er gratis afbestilling op til 24 timer før, derefter refunderes 50 %.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Er det vanskeligt fordi I har forskellige regler om f.eks. spisetider, sengetider, hvor meget man skal indgå i fællesskabet, lommepenge eller andre ting, kan vi sammen arbejde målrettet med dette, så hverdagen stille og roligt bliver vendt og bliver energifyldt, frem for det modsatte.

Statistikken i 2016 viste at ca. 75 procent af sammenbragte familier blev opløst igen, bl.a. på baggrund af forskellige værdisæt. Husk på, det er ikke barnet der har valgt en ny ”voksen” i sit liv, hvorfor det ofte for barnet i første omgang er en person der stjæler egen biologiske forældres tid og kærlighed. Det er vigtigt for barnets trivsel at få taget hånd om problemstillingerne og komme godt fra start, inden der for alvor opstår mistrivsel med evt. skolevægring, isolation, spiseforstyrrelser eller anden destruktiv adfærd.

Priser

Individuelle samtaler, 50 min

750 kr.

Parsamtaler, 90 min.

1.200 kr.

Skype, chat og telefoniske samtaler, 50 min.

650 kr.

Støtte forbindelse med samtale i skole/institutioner*

750 kr.

Samtaler hjemme hos jer, på skolen eller andre steder 90 min. Samt tillæg for kørsel.** 

1.200 kr.

Børnegrupper hver mandag ialt 6 gange fra 17.00-19.00***

4.000 kr.

Gruppeforløb, hver onsdag ialt 6 fra kl 19.00-21.30. 

4.000 kr.

*Støtte i forbindelse med samtale i skole/institutioner 750 kr.for første time og derefter halv pris pr. påbegyndt time. Derudover beregnes et kilometer tillæg, som er statens taks på 3.54 kr. pr. kørt kilometer.

**Bookinger er registreret når den første betaling er modtaget, derefter betales den efterfølgende tid, samt transport tillæg, efter endt session, pr mobilpay.

***Børnegrupper ialt 6 gange af to timers varighed, incl saft og frugt og en individuel afsluttende samtale af 50 min. varighed med forældre og barn.

Til kommuner og virksomheder bedes I kontakte mig, så aftaler vi en speciel pris, alt efter tidsforbrug og opgave.